Menu Close

Bliv mere aktiv i din travle hverdag

løbehjul med store hjul

Går du rundt med et ønske om at få mere motion? Måske har du allerede forsøgt med fitness abonnementer, købt nye løbesko og lignende. Men du havde aldrig tiden til at tage en tur i centeret. Når du endelig kom hjem, så faldt du sammen i lænestolen og faldt i staver til fjernsynet. Du kom med andre ord heller ikke ud og løbe sådan rigtigt. Du har viljen, du har lysten… Du mangler bare tiden og energien til det. Heldigvis findes der rigtig mange foreslag og redskaber som kan hjælpe dig på vej. 

Løbehjul og skøjter

Et af de klassiske foreslag handler om den tid som du bruger på at vente på bussen. Her kan du bruge tiden på at gå fra stoppested til stoppested. Det er ikke et dårlig foreslag. Men så snart man har oplevet bussen kører forbi en i forbindelse med sådan en aktivitet, så taber man hurtigt modet på at blive ved med det. Men hvad kan man så gøre? 

Ligesom du kan gå ind på https://www.legehjulet.dk/ og købe rulleskøjter og løbehjul til dit barn, så kan du selv have gavn af at eje sådanne redskaber. Det gode ved mange af de løbehjul med store hjul som du kan købe i dag, er at de kan slås sammen. Det betyder at har du et kort stykke vej mellem togperronen og arbejdsstedet, så kan du slå dit løbehjul ud og få lidt gang i kroppen istedet for at stå ved en bus.

Det samme gør sig naturligvis gældende med rulleskøjter. Rulleskøjter har den ulempe at de mere eller mindre sidder fast på fødderne. Det vil være upraktisk og besværligt for dig når du skal skifte fodtøj, så her vil et løbehjul være lettere at arbejde med.

Så kan du trædde i pedalerne

Mange vil også foreslå dig cyklen. Cykler er gode til større ture, så er der mere end et par stop mellem toget og jobbet, kan en cykel være anbefalelsesværdigt. Cyklen fylder jo betydeligt mere sammenlignet med et løbehjul, men det betyder ikke at der ikke er råd for dette. 

Ligesom man kan efterlade sin cykel ved perronen eller ved hjemmet, så findes der nogle der decideret har en arbejdscykel. Cyklen er en enkelt gang blevet transporteret til området. Siden da har den ikke gjort meget andet end at køre på strækningen mellem arbejdspladsen og togstationen. Det smarte ved dette er at du naturligvis ikke skal stå med alt det menneskemylder og besvær hver morgen.

Nogle gange så handler det lige så meget om at finde alternative måder at komme rundt på, men også løse de vanskeligheder det medfølger. Bruger man offentlig transport så slipper man for at lede efter parkeringsplads. Har man en cykel stående ved perronen, så slipper man for kun at være stående i cykelkupeerne eller købe en cykelbillet… og hvis man er utryg ved at have en cykel stående i det offentlige rum for længe af gangen, så er et løbehjul eller nogle rulleskøjter altid en mulighed.