Menu Close

Book din campingplads i god tid – der er rift om pladserne

Skal du på sommerferie med ungerne i sommerferien, så er det på høje tid at Booke din campingplads eller leje din campinghytte. Corona tvang os alle til at holde ferie i Danmark. For mange var det en helt ny og spændende form for ferie. Derfor er der stadig rift om campingpladserne, længe efter at vi ikke længere behøver bekymre os om corona. Find en spændende Campingplads i Østjylland eller book din campingplads her.

På camping med ungerne

Camping i Østjylland kan få smilet frem hos de fleste. Camping med børn er så herligt, på så mange forskellige måder. På en Campingplads Østjylland er der noget for alle aldersgrupper. Naturen er skøn for hele familien. Legepladsen for de mindste. Hoppeborgen for de mellemste og trampoliner til de ældste. Der er så meget leg og så mange andre børn at lege med, at man også får tid til at slappe af som forældre.

Campingvogn eller telt

Campingvognen er lun og lækker og har alt hvad du har brug for. Med et godt fortelt bliver pladsen nærmest fordoblet. Vognen er mobil og kan flyttes fra Campingplads Østjylland til Nordjylland på få timer.

Teltet kommer i mange størrelser. Det lille telt til kæresterne og det lidt større til hele familien. Campingtur i telt er helt specielt og handler meget mere om at være sammen, end om hvor man er og hvad man laver.

På teltturen er man nødt til at bruge de fælles faciliteter. Fælles køkken og fælles bad og toilet. Det kan være en rigtig hyggelig oplevelse at lave mad i køkkenet, sammen med andre familier. Hvem ved om et helt nyt venskab begynder lige der?

Bo i hytte på en campingplads

Camping i Østjylland kan også gøres i en hytte. Samme komfort som en campingvogn, bortset fra at den ikke er mobil. Regnvejr i et telt kan være træls. regnvejr i en hytte er meget mere hyggeligt.

Alternativer til camping

Rundt omkring i landet er der dukket flere og flere shelter pladser op. De fleste ligger på naturgrunde med ingen eller kun beskeden komfort. Til gengæld er de næsten alle sammen helt gratis at bruge. Du kan nå hele Danmark rundt, fra shelter til shelter. På den måde bliver der også lidt flere penge til fornøjelser. Ungerne vil elske at sove i shelter midt i naturen. Det er en god oplevelse at give poderne med i bagagen.

Camping Østjylland

Camping i Østjylland byder på skøn natur og gode oplevelser. Når du er i Jylland er der aldrig langt til havet. Vesterhavets vilde bølger eller østsidens lidt mere rolige strækninger. Der er ikke langt til hverken vest eller øst.

Book din campingplads i god tid

Vil du nå at komme på campingferie i sommerens løb, så er det på høje tid at booke en plads. Det er blevet helt vildt populært at holde ferie herhjemme, så der er pludselig rift om hver en plads på alle campingpladser.