Menu Close

Dansk design i hjemmet

træ stole

Rigtig mange kender dansk design rigtig godt både herhjemme i Danmark, hvor møbeltrenden først blev lagt til grunde for omkring 60 år siden, men skam også i udlandet, hvor de elegante spiseborde, træ stole og kaffeborde alle har fået deres eget særprægede ry for svaret på nordisk elegance. Det smukke ved møbler af dansk design er at de kan holde sig i mange år og derfor er den perfekte gave at give videre til den næste generation. Læs mere her om hvorfor dansk design har holdt i så mange år!

En årelang stolt tradition

Som sagt har dansk design og de meget specifikke teknikker og udseende der er knyttet til trenden en helt særlig plads i rigtig mange folks hjerter. Mange danske og udenlandske stuer har mindst én træ stol eller kaffebord i dansk design, hvilket er en vidnesbyrd på hvor tidløs og elegant dansk design er og altid har været det siden deres oprindelse. Møblerne har altid været produceret af de bedste slags materialer og hvis der er noget der går i stykker, er det nemt og relativt billigt at få fikset, da alle møbelfakbrikanter ved præcis hvordan disse møbler helt specifikt er designet ned til allermindste detalje. Læs meget mere om den danske designtrend og de flotte træ stole på https://traefolk.dk/

træ stole

Match med andre møbler

Man behøver ikke at eje samtlige møbler af dansk design for at føle at alle møbler i ens stue matcher, tværtimod! Idet danske møbler er designet på den helt særprægede elegante og tidløse måde, der har gjort netop denne trend kendt over hele verden, er det let at matche disse møbler med ens andre møbler i stuen, køkkenet, kontoret eller soveværelset. Hvis man blot har et par danske træ stole kan man sagtens sætte dem ind ved sit spisebord og det vil uden tvivl matche rigtig godt. Man behøver end ikke at gøre særlig meget i forhold til indretning, da møbler af dansk design er så ikoniske og æstetisk smukke i deres egen ret. På denne måde behøver man heller ikke at punge ud for stadig at kunne eje en træ stol af dansk design for eksempel!

Alle kan være med

Som sagt er det let at matche sine egne møbler med et par klassiske danske møbler, uden at det ser mærkeligt ud i hjemmet. Dette betyder at alle kan være med og også få en bid af kagen når det gælder den smukke tradition som dansk design er. Man kan for eksempel starte med købe et sæt træ stole eller et kaffebord, som snildt kan passe ind i stuen eller spisestuen og måske opgradere senere, hvis økonomien står til det. Nærmest alle vil kunne genkende træ stolen eller sofaen som dansk lige så snart de træder ind af døren og derfor er der også en grund til at møbler af dansk design aldrig ikke har været solgt. Når man sætter sig en træ stol af sådan slags design, vil man straks kunne mærke en forskel i hvordan den er udformet med et svaj i forhold til andre stole.