Menu Close

Derfor er det en god ide at bruge en skyllefarve

Skyllefarve

Det har været populært i mange år at farve ens hår. Og det er stadigvæk populært den dag i dag. Nogle elsker at skifte hårfarve hele tiden, hvor andre gerne vil beholde den samme hårfarve hele tiden. Nogle vælger at farve hår, når de grå hår dukker frem, og andre gør det, fordi at de ønsker en anden hårfarve end den, de er født med. 

Forskellige slags hårfarver 

Der findes en jungle af hårfarver. Der findes hårbomber, der får ens naturlige hårfarve til at træde mere frem, der findes hårfarve, der skal vokse ud, og så findes der skyllefarve. En skyllefarve er en hårfarve, der er semi-permanent. Det vil sige, at den går ud efter et bestemt antal vaske. Det kan være 10-15 hårvaske før, at det begynder at gå ud. 

Brug en skyllefarve 

En skyllefarve kan være en god ide til en ung person, der skal prøve at farve ens hår første gang. Det kan være en god ide at bruge en skyllefarve, hvis man er i tvivl om hvilken hårfarve, at man gerne vil have. Det kan være, at man ikke helt ved, om mørkebrunt klæder en, så kan man prøve en skyllefarve. Og så ved man, at den går ud efter nogle vaske. I dag er det populært at farve ens hår i mindre naturlige farver såsom rødt eller lyserødt. Der kan det være en god ide med en skyllefarve, da det ikke er noget, der skal vokse ud. Det kan også være, at det viser sig, at hårfarven slet ikke passer til en. Så kan man opmuntre sig selv med, at det går ud igen. 

Beskyt håret med en hårkur 

Hvis man farver hår ofte, så kan det godt slide på ens hår. Spidserne kan blive slidte, og håret kan blive tørt at røre ved og at se på. Derfor er det en god ide at bruge en hårkur engang imellem. Det er med til at give ens hår styrke, vitaminer og fugt. Derfor kan ens hår blive sundere af en hårkur. Det er en god ide at bruge det regelmæssigt. Specielt hvis man afbleger ens hår, det kan være hårdt for håret. Der er det ekstra vigtig, at man bruger nogle gode hårprodukter. 

Farv håret selv og spar penge 

Nogle elsker at få farvet hår ved frisøren, hvor andre gør det selv. Det kan måske være svært at farve striber på en selv, og derfor vælger mange at få det gjort ved frisøren. Men mange vælger at få en ven til at farve hele ens hår. Nogle kan endda gøre det på sig selv. Der er mange penge at spare ved at gøre det selv eller ved at få en ven til det. Det bliver lige så godt, om man farver det selv, eller om man får det gjort ved frisøren. Det holder også i lige så lang tid, om det er ved frisøren, at man får det lavet, eller om det er en selv, der gør det.