Menu Close

Derfor skal du vælge praktik i udlandet med Try Medics

praktik udlandet

Hvis du studerer til læge eller er indmeldt en anden form for sundhedsfagliguddannelse, skal du garanteret i praktik. Her vil mange have muligheden for praktik i udlandet – og det har faktisk rigtig mange fordele. Et indblik i hvordan andre lande gør ting er altid lærerigt. Det kan tit virke uoverskueligt at skulle til at finde en praktikplads og eventuelt arrangere visum og så videre. Men her er det altså at Try Medics – praktik i udlandet kan hjælpe dig. 

Praktik i udlandet er enormt givende 

Praktik i løbet af ens studietid er altid enormt vigtigt. Det er på mange måder et kig ind i ens fremtidige arbejdsliv og kan give et præg om hvilken retning man vil mod. Det er især vigtigt i en mere praktisk karriere såsom indenfor det sundhedsfaglige. Det kan blandt andet hjælpe dig med at finde ud af hvad du vil specialisere dig i. 

Endnu vigtigere er praktik i udlandet dog. Det kan måske for mange virke grænseoverskridende at flytte til nyt land og studere for en tid. Hvis det er tilfældet så husk på, at det oftest ikke er mere end et par måneder. Tiden kommer til at gå super stærkt. 

Hvis praktik i udlandet er en mulighed, så er det helt klart en, som skal gribes. Det er nemlig rigtig givende at blive introduceret for eksempelvis en ny hospitalskultur. Ofte vil tingene blive gjort på en anden måde end man er vant til, og det er enormt lærerigt.  

Praktik i udlandet er også en fantastisk mulighed for at flytte til ens drømmedestinationer. Ofte vil man nemt kunne finde en bolig. Da man er i praktik, vil man automatisk have noget at tage sig til, og man møder også automatisk en masse mennesker gennem praktikken.  

Try Medics er der for at hjælpe dig 

Med Try Medics kan du være afsted i praktik i 4-12 uger. Try Medics specialiserer sig i Afrika området, og du kan vælge at tage til enten det naturrige Uganda eller den tropiske ferieø Zanzibar. Begge destinationer er helt fantastiske. Vælg for eksempel mellem en safari-tur eller snorkling i Det Indiske Ocean. 

Du vil bo sammen med andre, der er i praktik i samme område i en bolig, som Try Medics sørger for. Du vil altså på ingen måde bliver ensom i løbet af praktikken. I samme omgang bliver der faktisk også sørget for mad til dig. Professionelle kokke vil sørge for både morgenmad og aftensmad. Der vil være rig mulighed for at prøve traditionel mad og få et indblik i landets kultur og spisevaner.  

Desuden er Try Medics der for dig både før afrejse og under hele opholdet. Du vil blandt andet modtage en forberedelsesguide, så du er sikker på, at du har de rigtige vacciner, forsikringer, billetter og så videre.  

Ved ankomst vil du blive mødt i lufthavnen og blive introduceret ordentligt på praktikstedet. Der er desuden chauffører til rådighed, så du behøver ikke føle dig utilpas eller bange.