Menu Close

Gør hverdagen mere overskuelig med en frokostordning 

Frokostordning

Træt af en tør madpakke, der dræner energien ud af dig og gør arbejdsdagene lange? En frokostordning er løsningen på dette. Det er nemt at bestille og gør hverdagen lidt lækrere, så gør dig selv og dine kollegaer en tjeneste, og tilmeld jer en frokostordning på arbejdet. Det er en god investering og i vil ikke fortryde det! 

Hvad er en frokostordning? 

Hvad indebærer en frokostordning egentlig? Nogle arbejdspladser har lavet deres egen morgenmads- eller frokostordning, hvor de skiftevis køber ind til frokost. Dette kan hurtigt blive en uoverskuelig og bøvlet affære, og derfor er det muligt at bestille en frokostordning. Det går ud på, at arbejdspladsen får leveret mad fra et køkken/restaurant direkte til arbejdspladsen, så det står klar, når medarbejderne går på pause. Der findes mange forskellige køkkener, som laver lækker mad til en frokostordning, og på dette link: https://able.dk/ får i udvalg fra en masse køkkener samlet og dermed mulighed for at vælge mellem en masse lækre steder. I har derfor også mulighed for at skifte køkken, hvis i pludselig ønsker at prøve noget nyt. Der er både noget til kød- og plantespiserne og til gode priser. Bedre bliver det ikke. Det er muligt at bestille en frokostordning uanset, hvor jeres arbejdsplads befinder sig i landet, og hvor mange i er - så længe i er 5. Det er derfor både små og store arbejdspladser, der kan være med på ordningen. 

Fordele ved en frokostordning 

Der er flere fordele ved at have en frokostordning på arbejdspladsen – se bare her:  

  • For det første gør det hverdagen mere overskuelig for medarbejderne, da de ikke behøver at tænke over at have mad med på arbejde og dermed ikke behøver at handle det ind og stå og lave det om morgenen eller aftenen. 
  • Derudover er maden ved en frokostordning altså lidt lækrere end en kedelig rugbrødsmad, og der er derfor noget at glæde sig til hver dag, hvilket også er vigtigt for arbejdsmotivationen og arbejdslysten. 
  • Med en frokostordning bliver der ofte spist meget og spist op. Det er vigtigt for koncentrationen og ydeevnen at få nok mad i maven i løbet af en arbejdsdag. Får du ikke nok mad, leder det til træthed. Ligesom du også får mere energi af gode, sunde og friske råvarer, som du får mulighed for i en frokostordning. 
  • I morgenens stress og jag kan man af og til komme til at glemme madpakken. Med en frokostordning er du altid sikret mad. 
  • I er sikret varierende måltider og får også mulighed for varme retter 
  • Det siges, at fraværet blandt kollegaer falder i de virksomheder, der har en frokostordning. 
  • Hvis i har en fælles frokostordning, bliver det også samlingspunktet for dagen, og det forbedrer derfor det sociale liv blandt kollegerne i modsætning til, hvis i sidder med hver jeres mad, der måske endda bliver spist foran computeren.