Menu Close

Indretning af badeværelset er det nye sort

Ønsker du, at dit badeværelse skal være minimalistisk? Så brug monokromatiske fliser. Alle ved, at hvid er den mest stilfulde farve – og hvad bedre måde at få et rum til at se større ud på end ved at bruge store, lyse elementer som fliser og spejle!

Hvis du kan lide flere mønstre og flere farver, skal du vælge små sorte og grå mosaik- eller keramiske gulve i sort og grå farve . Kombinationen af disse to farver ser ikke kun trendy ud, men resulterer også i en illusion af dybde. Hvad mere ville nogen have brug for fra deres badeværelse? På udkig efter fliser København? Tjek deres store udvalg ad fliser i København ud.

Hvis du er i tvivl om dit badeværelse

Ideen med showrooms er strålende. Kan du forestille dig en bedre måde at opleve et rum på end ved at gå rundt i det? Mange mennesker vil sige nej, de oplever både ved at se og røre. Med deres moderne, men alligevel tidløse stilarter har de det bedste fra begge verdener: Et look, der aldrig går af mode, og designs, der med sikkerhed holder i årtier. Derfor kan du trygt gå på opdagelse og finde lige hvad du mangler af udvalg til dit badeværelse. Du kan med fordel se deres udvalg online eller se deres en af deres mange show rooms.

Hvis du kan lide flere mønstre og flere farver, kan du vælge små sorte og grå mosaik- eller keramiske fliser . Kombinationen af disse to farver ser ikke kun trendy ud, men giver også en illusion af dybde. Det er vigtigt at indrette sit badeværelse pænt da det er et af de rum, som du besøger mest, og fordi det også viser din personlighed.

Når det gælder badeværelsesfliser, kan der være stor variation mellem forskellige størrelser af badeværelser. På et stort badeværelse skal du bruge fliser, der er mindst 12″ x 12″, da de er nemmere at arbejde med og giver rummet et mere poleret udseende. Til et lille badeværelse er det dog bedst at bruge fliser på 6″ x 6″, da de fylder mindre og giver illusionen af et større badeværelse. Man kan derfor manipulere øjet med hvordan badeværelset opfattes ved hjælp af fliser.

Brug eksperter til det praktiske

Som alle andre rum i dit hjem kan badeværelser indrettes på mange forskellige måder med forskellige materialer og teksturer. Men når det kommer til badeværelsesfliser, er det bedst at overlade opgaven til en professionel. Badeværelser er et af de mest våde og fugtige rum i dit hjem, og som sådan kræver de en vis ekspertise for at flise korrekt. En håndværker med speciale i badeværelser vil vide, hvordan man imprægnerer området omkring fliserne, samt hvordan man undgår unødige fugtskader. Når det er sagt kan du sagtens stå for indretningen af badeværelset selv. Her behøver du ikke nogen eksperter, men du kan bruge eksperter indenfor fliser til at få inspiration og så du får set et ordentligt udvalg.