Menu Close

Kom i form med hjemmetræning udstyr

hjemmetræning udstyr

I en presset hverdag kan det være svært lige at nå forbi fitnesscenteret også, eller at møde op til fodbold, dans, badminton eller yoga nede i klubben hver onsdag. Derfor vælger flere og flere at træne hjemme.  
 
I løbet af den nedlukning der var i forbindelse med corona, steg salget af hjemmetræning udstyr også voldsomt da mange motionscentre og klubaktiviteter desværre måtte lukke i en lang periode.  
 
Du kan finde et stort udvalg af hjemmetræning udstyr på nettet, f.eks. hos https://sagatrim.dk/, men hvordan vælger man lige det rigtige, det kan du læse mere om her. 

Vælg udstyr der passer til din interesse 

Motion er uden tvivl sundt, men når det kommer til spørgsmålet om hvorvidt du skal dyrke crossfit, yoga, løb, styrketræning eller boksning osv. så vil svaret altid være at du skal gøre det du bliver glad af.  
 
Det er nemlig ikke altid at vi har lysten til at motionere, og det højner bestemt ikke motivationen til en løbetur hvis du regnen siler ned udenfor og du bare hader at løbe. Så hvis du helst vil cykle derud af med høj musik i ørene, så kan du godt spare dig pengene til en yogamåtte. Du skal som det første, altid købe hjemmetræning udstyr der føles sjovt og interessant for dig. 

Kvalitet og økonomi 

Du behøver ikke at bruge mange penge for at få det perfekte hjemmetræning udstyr. Du kan sagtens nøjes med en smule hvis du blot bruger det korrekt og hyppigt nok. Nogle træner blot med en enkelt elastik, en bold, eller lidt få vægte. Her handler det igen lidt om hvad du er til.  
 
Men uanset hvilken type, eller hvor meget udstyr du køber skal du regne med at pris og kvalitet følges rimelig godt ad. Køber du en meget billig stepmaskine vil du måske opleve at den hurtigt bliver slidt, og larmer samt ikke har de funktioner du gerne vil osv. Hvorimod du får god gavn af at bruge lidt ekstra penge. 

Tænk på pladsen 

Det er en ting at købe noget super smart udstyr, noget andet er om du rent faktisk har plads til det. Det gælder også plads til at bruge det. 
 
Det er ikke alle der har plads til at have motionsudstyret liggende fremme, så her skal du selvfølgelig overveje om du har plads til at pakke det væk, og hvor besværligt det evt. er.  
 
Men udover opbevaring skal du også tænke over at du skal have plads til at bruge dit hjemmetræning udstyr. En træningsbold er fin, men har du ikke gulvplads nok til at bruge den, så kommer du ikke så langt.  
 
Ligeledes er der flere og flere der køber crosstrainere, men glemmer at det ofte er en høj maskine, der kræver god loftshøjde for at man rent faktisk også kan stå på den, uden at banke hovedet op i loftet.  

Hvor meget tid har du til at træne? 

Når du kigger på hjemmetræning udstyr kan du hurtigt blive fristet til at indrette dit helt eget fitness center, og det er også en ganske god ide hvis du altså får det brugt. Men har du kun lidt tid til at træne så er det ikke sandsynligt.  
 
Start derfor i det små, og udvid hvis det skulle udvikle sig til mere.