Menu Close

Registrer din virksomhed til moms i Norge

eksport til Norge

Hvis du ønsker at eksportere dine produkter eller tjenester til Norge, skal du registrere din virksomhed til moms i Norge. TIMEVAT kan hjælpe dig med denne proces og sikre, at du rammer dine kunder med den bedste service og de bedste leveringsbetingelser. De har kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med at få succes i Norge. Kontakt dem i dag for at komme i gang. Din webshop har forskellige registreringsmuligheder: VOEC, NUF eller AS, som alle har forskellige fordele og ulemper. Spørgsmål, der er vigtige at få afklaret, er betydningen for din webshop af et norsk domæne, en optimeret returløsning osv. TIMEVAT kan hjælpe og rådgive om, hvilken registrering der er den rigtige for din webshop i forhold til dine behov. Vi vil nøje gennemgå de forskellige fordele og ulemper ved de forskellige registreringsmuligheder og hjælpe dig med at vælge den, der er bedst for din virksomhed. Få hjælp til eksport til Norge.

Overvejer du at eksportere til Norge?

Overvejer du at eksportere til Norge? Der er nogle få ting, du bør vide, så din eksport kan forløbe gnidningsløst. En ting, du skal huske på, er, at du muligvis skal registrere dig for et momsnummer for at eksportere varer til Norge. Det skyldes, at Norge er medlem af EU og derfor har visse toldregler. En anden vigtig overvejelse er at finde en pålidelig norsk leverandør eller agent. Timevat har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at eksportere til Norge og kan sætte dig i forbindelse med de rette ressourcer for at komme i gang. Kontakt dem i dag for at få mere at vide om, hvordan de kan hjælpe dig med at eksportere til Norge med succes! Held og lykke.

Hvis din virksomhed eksporterer til Norge, er det muligt at få refunderet den betalte moms.

Hvis din virksomhed eksporterer til Norge, er det muligt at få refunderet den betalte moms. Moms Norge refunderes for udgifter til messer, konferencer, hoteller, diesel/benzin*, taxaer og køb af varer og tjenesteydelser. Hvis virksomhedens navn og adresse ikke er nævnt på alle kvitteringer (undtagen taxa og transport under 1 000 NOK), skal der vedlægges en kopi af kontoudtoget eller rejseudgiftsrapporten. Fjerntjenester accepteres ikke. Hvis du ønsker at eksportere dine entreprenørydelser til Norge, skal du være opmærksom på kravene til registrering og indberetning. TIMEVAT har mange års erfaring med at arbejde med virksomheder i byggebranchen og kan hjælpe dig med at navigere i disse farvande. Vi har et tæt samarbejde med Dansk Byggeri, så de kan hjælpe dig uanset størrelsen af dit projekt eller antallet af medarbejdere, der skal arbejde i Norge. Det er bare med at se de mange muligheder, så du kan komme videre med din forretning.