Menu Close

Sådan indretter du det perfekte soveværelse

senger

Soveværelset er et af de vigtigste rum i huset. Det er her, hvor du kan hvile og finde energi til næste dag. Derfor er det også vigtigt, at dit soveværelse passer til dig og dine sovevaner. Her kan du læse mere om, hvordan du indretter det perfekte soveværelse.

Få den rette Dunlopillo seng

En ordentlig seng er nødvendig for god søvn. Det kan betale sig at investere mere i en ordentlig seng, da du kan bruge den i mange år endnu. Med en Dunlopillo seng kan du skræddersy din madras, så den passer til din krop. Madrasserne i en Dunlopillo seng er lavet, så de støtter din ryg, når du sover. Hvis du for eksempel sover på siden, skal du helst gå efter en madras, hvor din ryg kan være lige, når du sover. Hvis du sover med en partner om natten, så har du måske oplevet, at I har forskellige behov, når det kommer til jeres seng. Med en Dunlopillo seng har I mulighed for at splitte madrassen i to, så I hver kan få den rette madras til jeres krop. Det behøver ikke betyde, at I ikke kan sove tæt om natten. Selvom I vælger hver sin madras, kan I stadig have en fælles topmadras som giver følelsen af en samlet seng.

lækker seng

Giv plads til søvn

Mange har en tendens til at samle flere forskellige funktioner i samme rum. Hvis du kan undgå det, så kan det gøre en kæmpe forskel at fokusere på søvn i soveværelset. Det betyder, at du skal passe på med at bruge rummet til mange andre ting. Især kan det påvirke din søvn, hvis du også bruger dit værelse som kontor. Du skal helst kunne adskille arbejde og søvn så meget som muligt. Hvis du for eksempel har en vane med at arbejde i sengen, kan du begynde at forbinde sengen med arbejde i stedet for hvile. Det kan gøre det svært for din hjerne at gå ned i gear, men i stedet begynde at tænke på alt det, som du skal nå.

Find en seng som passer til dig

Alle sover forskelligt, og det skal din seng helst passe til. Der er stor forskel på, hvor meget støtte folk har brug for, når de sover. Nogle kan opleve at vågne op med ondt i ryggen eller i hovedet, hvis sengen ikke har passet til dem. Det kan sagtens gå, hvis du overnatter på et hotel eller hjemme hos andre, men derhjemme skal din seng helst passe til dig og dine behov. Der findes et stort marked indenfor senge, og du kan finde gode bud i næsten alle prisklasser. Det vigtigste er, at du får mulighed for at prøve sengen, inden du køber den. Det kan være, at du har brugt den samme hårdhed og type af madras hele livet, men i virkeligheden kunne nyde godt af noget andet. Hvis du tager ud i en fysisk butik, kan du få hjælp til at finde den rette madras og seng til dig.