Menu Close

Sirius lys – perfekt til de mørke aftener

Sirius lys

Nu går vi igen de mørke tider i møde. Nu hvor det hurtigt bliver tidligere mørkt så er det med at fokusere på andre ting der kan skabe lidt hygge i og omkring hjemmet. Sirius lys er helt perfekte til de lange mørke aftener, og perfekt til at skabe hyggelige stemninger, du kan finde Sirius lys mange forskellige steder f.eks. på https://www.rikkitikkishop.dk/maerker/sirius, her finder du et stort udvalg af hyggelig belysning til de mørke tider.  

Det behøver ikke at være dyrt at lyse hjemmet op 

Takket være LED pærer og lamper der hele tiden bliver bedre og bedre, så behøver det altså ikke at koste en formue at have gang i julebelysningen. Du har helt sikkert hørt skrækhistorier om familier der har fået tårnhøje elregninger efter december måned. Men med en smule omtanke og indkøb af kvalitets lys så behøver det altså ikke at være noget du frygter.  

Faktisk kan en LED kæde i god kvalitet bruges i de mørke timer i 3 måneder for ca. 20 kroner. 

Solceller virker også i vintermånederne 

Sirius lys har også lavet en række flotte lys produkter med solceller. Det virker måske ikke helt logisk at produkter med solceller er den smarteste investering om vinteren, men faktisk er teknologien her også blevet langt bedre, og solcellerne er udviklet til at opfange UV strålerne selv på overskyede dage. Med blot få timers dagslys, så kan mange solcelle produkter lyse i mange timer.   

Undgå forurenende stearinlys 

Juletid er for mange også ensbetydende med hyggelige stearinlys. Stearinlys er dog ikke særlig gode for indeklimaet, da der ved afbrænding af stearinlys afgives der små partikler og sod i luften, som faktisk kan være meget skadelige for luftvejene. Derudover kan stearinlys også være en risiko hvis du har små børn eller kæledyr. Med elektroniske lys så kan børnene også have hyggeligt lys på værelserne uden du behøver at bekymre dig om hvorvidt de glemmer at slukke dem. 

Vælg de rigtige lys til det rigtige formål 

Sirius lys er smuk lys på utrolig mange måder. Du kan både få forskellige figurer, lanterne, lyskæder, fakler, juletræer, kranse og mange flere smukke produkter til dekoration af hjemmet og dine udeområder. Nogle Sirius lys skal kobles direkte i stikdåsen mens andre kører på solceller, batterier osv. Det gør det muligt for dig at placere lys lige præcis der hvor du ønsker det. 

Spar penge med en timer 

Vil du gerne give den fuld skrue med julelysene og stadigvæk passe lidt på elregningen og miljøet så kan du med fordel gøre brug af forskellige timerfunktioner. Nogle Sirius lys har en indbygget timer, mens andre kan tilsluttes en timer mellem kontakten og strømforsyningen. Du kan også få smart home produkter der kan tændes og slukkes osv. gennem en app eller dit wifi. Så kan lyset slukke når hele familien er gået i seng, eller mens i er på arbejde i de lyse timer, og i kan vende retur til et hyggeligt oplyst hjem i mørket.