Menu Close

Tid til eftertanke – tid til terapi

At passe godt på sig selv handler ikke kun om at tage hånd om den ydre skal. Det handler i lige så høj grad om at passe godt på den indre. Sundhed begrænser sig ikke kun til den fysiske del af kroppen – det er mindst lige så vigtigt at have fokus på den mentale. Sundhed handler om at være i balance både udenpå og indeni. Det handler om tid til eftertanke – det handler om tid til terapi.

Bor du i København eller i området omkring?

Hvis du har bopæl i eller omkring København, er dette ekstra relevant for dig. Bestil tid til terapi i København allerede i dag – og se hvilken forandring du vil opleve i dit liv. 

Mange tror – ganske fejlagtigt – at man skal have problemer, førend det gavner at gå i terapi. Sådan skal terapi ikke ses. Vi er mennesker med både tanker og følelser, og det kan sommetider være svært for os alle at navigere rundt i det hele.
Vi lever i en verden og i en tid, hvor vi hele tiden bliver mødt med store krav fra omverden. Vi skal træffe valg og beslutninger. Vi skal have mange bolde i luften på samme tid. Vi skal knokle hårdt, være resultatorienterede og alligevel også huske at prioritere os selv. 

Det er ikke altid nemt at være menneske. Selvom ovenstående måske mest af alt “bare” kan lyde som et kriterie i livet – eller som en naturlig del af tilværelsen –  er det alligevel meget godt at give sig selv et pusterum. Et fristed hvor tanker, følelser og ideer kan få frit løb. Uden filter. 

Det er netop dét, som terapi (også) kan. 

For ligesom raske mennesker også spiser vitaminpiller eller lader sig vaccinere for at booste immunforsvaret og for at opretholde en god sundhed – lige så naturligt er det at booste ens mentale helbred. Det kan altid betale sig at gå den mentale sundhed efter i sømmene. 

Terapi kan være mange ting

Der findes mange former for terapi. Der findes terapi der er rettet mod det enkelte individ. Eller terapi der koncentrerer sig om par eller er gruppeorienteret.
Du skal naturligvis finde netop den terapiform, der passer bedst til dig! Sommetider finder du bedst denne ved at afprøve forskellige ting. På den måde får du praktiske erfaringer med, hvad der virker for dig.

Det hele handler netop også om at finde et godt match mellem dig og terapeuten. Ligesom med alt andet i verden klinger nogle mennesker bare bedre sammen end andre. Find derfor en terapeut der har blik for dine behov, og som alternativt også har viden og erfaring på det område, du gerne vil have italesat. 

Du er er heldigvis mange gode muligheder for at finde dygtige terapeuter i hele landet og i særdeleshed i Københavnsområdet. Du kan altid google “terapi København” og se det store udvalg, du bliver præsenteret for.

Pas godt på dig selv og giv dig selv de bedste betingelser for mest mulig glæde i livet. Livet leves nu, og vi lærer hele livet igennem. Terapi kan være en livsvigtig lektie.